Espresso-pannacotta ja paahdettuja päärynöitä
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Espresso-pannacotta ja paahdettuja päärynöitä

Espresso-pannacotta yhdessä lämpimien päärynöiden kanssa on täydellinen lopetus aterialle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Espresso-pannacotta:

4 liivatelehteä
1 prk (3,3 dl) kuohukermaa
3 dl maitoa
2 rkl espresso pikakahvijauhetta (esim. Nescafe Azera)
4 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Paahdetut päärynät:

2 isoa päärynää
4 rkl sokeria
2 rkl voita
(1 rkl konjakkia tai brandya)
Mainos

Kahvipöly:

2 rkl tomusokeria
1 rkl espresso pikakahvijauhetta (esim. Nescafe Azera)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Espresso-pannacotta ja paahdettuja päärynöitä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X