1. Vatkaa 3 dl kuohukermaa löysäksi vaahdoksi. Lisää 250 g maitorahkaa ja lisää 2 rkl tomusokeria sekä 1⁄4 tl vaniljajauhetta tai 1 vaniljatangon siemenet. Jatka vatkausta, kunnes ainekset ovat kuohkeaa vaahtoa.
2. Murusta puolet 100 g valmiita gluteenittomia marenkeja tarjoiluastiaan. Pilko päälle mansikoita, lisää osa mustikoista, karhunvatukoista ja kirsikoista. Lusikoi sinne tänne kerma-rahkaa ja kuningatarhilloa.
3. Lisää loput eli 100 g marenkeja murustettuna, marjat, kuningatarhilloa ja kerma-rahkavaahto. Tarjoile heti.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 9/19.
Lue myös: Kesän helpoimmat leivonnaiset – nämä teet ilman uunia!
Keskustelu
Kommentoi juttua: Eton mess -marenkijälkiruoka