Farmors Cafén porkkanakakku
Farmors Cafén porkkanakakku koristellaan kesäisin kehäkukan terälehdillä. Resepti on peräisin Dragsfjärdistä, Högsåran saarella sijaitsevasta kuuluisasta kahvilasta.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Farmors Cafén Porkkanakakku
6 dl
porkkanaraastetta
4
munaa
4 1/2 dl
sokeria
1 1/2 dl
ruokaöljyä
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
ruokasoodaa
1 tl
suolaa
1 tl
kanelia
kuorrutus:
200 g
Philadelphia-juustoa
0.5 dl
pehmeää voita tai juoksevaa margariinia
5 dl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 rkl
sitruuna- tai appelsiinimehua
kehä- tai kranssinkukkia
Keskustelu
Kommentoi juttua: Farmors Cafén porkkanakakku