Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Feta-mustakaali-quesadillat

Pikkupurtavaksi sopivien quesadillojen täytteeksi nakataan mustakaalia ja fetajuustoa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Quesadillat:

  • 8 vehnätortillaa

Täyte:

  • 200 g mustakaalia (lehtikaalikin käy)
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 ½ rkl öljyä
  • 100 g paksoita tai kiinankaalia
  • 1 dl hienonnettuja yrttejä, esimerkiksi minttua ja lehtipersiljaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 100 g fetajuustoa
  • 2 dl mozzarellaraastetta

Valmistusohje

Feta-mustakaaliquesadillat tehdään helposti näin:

1. Huuhtele mustakaalit ja revi lehdet irti lehtiruodista. Hienonna lehdet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit ja mustakaali pannulla öljyssä ensin pehmeäksi. Hienonna paksoi, lisää se pannulle ja paista hetken. Nosta pannu syrjään ja anna seoksen hieman jäähtyä. Lisää yrtit ja mausteet.

2. Jaa kaaliseos tasaisesti neljälle tortillaletulle. Murustele päälle feta ja mozzarella. Nosta päälle toiset letut.

3. Paista jokainen täytetty lettu kuivalla, pinnoitetulla pannulla molemmin puolin muutaman minuutin ajan, kunnes juusto sulaa ja sitoo palat tosiinsa.

4. Leikkaa annospaloiksi ja nauti heti lämpiminä.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 21/17.

Lisää täytettyjä tortillalettuja:

quesadilla

Quesadilla

Quesadillat

Quesadillat

boysenmarja_tortillapizzat

Boysenmarja-tortillapizzat

Ruoka.fi: Grillatut quesadillat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Feta-mustakaali-quesadillat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.