Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Feta-pastasalaatti

Feta-pastasalaatti viimeistellään maukkaalla marinadimaisella kastikkeella. Ohje on neljälle hengelle.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Feta-pastasalaatti

  • 1 prk (200 g) fetajuustokuutioita (kevyt)
  • 250 g tummaa pastaa tai tummia makaroneja
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • 1 punasipuli
  • 1 rasia (250 g) kirsikka- tai miniluumutomaatteja

kastike:

  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 tl sinappia
  • ripaus sokeria
  • ripaus suolaa
  • rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Feta-pastasalaatti syntyy näin helposti. Aloita makaroneista. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja jäähdytä. 2. Valuta fetajuustokuutiot. Revi salaatti sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja suikaloi sipuli. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit tai lohko miniluumutomaatit. Kääntele fetajuustokuutiot ja kasvikset pastan joukkoon. 3. Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Laita kaikki ainekset kulhoon tai pieneen lasipurkkiin ja sekoita kunnolla. Kaada kastike salaatin päälle ja sekoita. Feta-pastasalaatti saa maustua hetken ennen tarjoamista.

Katso myös: Välimeren pastasalaatti

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Feta-hernesalaatti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Feta-pastasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.