Feta-pinaattipastavuoka
Helppo uuniruoka valmistuu kerrostamalla vuokaan vuorotellen tuorejuuston ja pestokastikkeen tukevoittamaa feta-pinaattikastikettaa, valmista tomaattipastakastiketta sekä pastaa. Emmenetaljuustokuorrute viimeistelee kokonaisuuden.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Feta-pinaattipastavuoka:
300 g
pennepastaa
4 dl
valmista tomaattipastakastiketta
feta-pinaattikastike:
½ dl
vettä
1 pss (150 g)
pakastepinaattia
100 g
tuorejuustoa
200 g
fetajuustoa
2-3 rkl
vihreää pestokastiketta
1/4 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria
pinnalle:
noin 1 dl
raastettua emmentaljuustoa
Keskustelu
Hyvä ja helppo!
Kommentoi juttua: Feta-pinaattipastavuoka