Fougasse-leipä
Reseptit
30-60 min
Kiitos

Fougasse-leipä

Fougasse-leipä on ranskalainen, peikonlehden muotoinen rapea vaalea leipä. Jos haluat rapeakuorisia leipäsiä, laita vesiastia uuniin leivän kanssa. Leivonnaiset on hyvä jäähdyttää ritilän päällä. Pinta pysyy rapeana, kun annat fougasse-leivän jäähtyä ilman liinaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Fougasse-leipä:

5 dl vettä
50 g hiivaa
2-3 tl hienokiteistä merisuolaa
1 rkl sokeria
2 rkl oliiviöljyä
12-13 dl puolikarkeita vehnäjauhoja

Fougasse-leivän päälle:

oliiviöljyä
sormisuolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Fougasse-leipä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X