Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Frida Kahlon kesäkurpitsasalaatti

Frida Kahlon kesäkurpitsasalaatissa juustona voi mainiosti käyttää fetaa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 6 pientä kesäkurpitsaa
  • 2 syöntikypsää avokadoa

Kastike

  • 1 ½ dl oliiviöljyä
  • ½ dl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl suolaa
  • ½ rkl sokeria

Lisäksi

  • 100 g fetajuustoa
  • sormisuolaa
  • ½ dl silputtua korianteria

Valmistusohje

1. Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin viipaleiksi ja grillaa niitä joko grillissä tai uunin grillivastusten alla 10–12 minuuttia. Anna jäähtyä haaleaksi.

2. Sekoita oliviiöljy, balsamico, suola ja sokeri seokseksi ravistamalla.

3. Viipaloi avokadot ja asettele ja kesäkurpitsaviipaleiden kanssa tarjoiluvadille. Ripottele päälle sormisuolaa ja salaattikastiketta. Koristele salaattijuustolla ja silputulla korianterilla.

Lisää reseptejä:

Pähkinäinen kesäkurpitsasalaatti Sitruunainen peruna-avocadosalaatti Ruoka.fi: Salaatti paahdetuista kasviksista


Kommentoi

Kommentoi juttua: Frida Kahlon kesäkurpitsasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.