Reseptit
alle 30 min
4

Frida Kahlon kesäkurpitsasalaatti

Frida Kahlon kesäkurpitsasalaatissa juustona voi mainiosti käyttää fetaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
6 pientä kesäkurpitsaa
2 syöntikypsää avokadoa

Kastike

1 1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl balsamiviinietikkaa
1 rkl suolaa
1/2 rkl sokeria

Lisäksi

100 g fetajuustoa
sormisuolaa
1/2 dl silputtua korianteria

Valmistusohje

1. Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin viipaleiksi ja grillaa niitä joko grillissä tai uunin grillivastusten alla 10–12 minuuttia. Anna jäähtyä haaleaksi.

2. Sekoita oliviiöljy, balsamico, suola ja sokeri seokseksi ravistamalla.

3. Viipaloi avokadot ja asettele ja kesäkurpitsaviipaleiden kanssa tarjoiluvadille. Ripottele päälle sormisuolaa ja salaattikastiketta. Koristele salaattijuustolla ja silputulla korianterilla.

Lisää reseptejä:

Pähkinäinen kesäkurpitsasalaatti
Sitruunainen peruna-avocadosalaatti
Ruoka.fi: Salaatti paahdetuista kasviksista

Keskustelu

Kommentoi juttua: Frida Kahlon kesäkurpitsasalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X