Reseptit
alle 30 min
4

Glaseeratut grillipihvit

Glaseeratut grillipihvit ovat grillikauden hitti. Runsasrasvaiset välikyljykset viimeistellään tahmealla kastikkeella. Saa nuolla sormet!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Grillipihvit:

4 (à 200 g) naudan entrecôtepihviä
2 tl rypsiöljyä
1 tl suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Glaseerauskastike

4 rkl aprikoosimarmeladia
1 rkl tomaattisosetta
1 rkl Ketjap Manis -makeaa soijakastiketta
1 tl sambal oelek -chilitahnaa

Valmistusohje

1. Nosta pihvit huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Valmista ensin glaseerauskastike. Keitä marmeladi, tomaattisose, soijakastike ja chilitahna keskenään.

2. Sipaise pihveille kevyesti öljyä molemmin puolin. Grillaa pihvejä noin 3 minuuttia kuumalla grillillä molemmin puolin. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Levitä pinnalle glaseerauskastike ja kääntele pihvit vielä kuumassa grillissä.

3. Nosta pihvit tarjoiluvadille, peitä foliolla. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Lisää reseptejä:

Grillifilee
Entrecôte
Ruoka.fi: Grillattu entrecôte ja lipstikka-sitruunavoi

Keskustelu

Kommentoi juttua: Glaseeratut grillipihvit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X