Reseptit
alle 30 min

Glögisipulit

Ainekset

Lisää kauppalistalle
5 punasipulia
10 valkosipulinkynttä
vettä
2 dl punaviiniä
4 dl glögiä
1 dl sokeria
suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

  1. Kuori punasipulit ja leikkaa ne lohkoiksi. Kuori valkosipulinkynnet. Laita sipulit kypsymään kiehuvaan veteen muutamaksi minuutiksi, valuta ja jäähdytä.
  2. Kiehauta glögi, sokeri ja punaviini. Lisää liemeen mausteeksi suolaa ja pippuria. Jäähdytä liemi. Lisää keitetyt sipulit kylmään liemeen. Anna maustua viileässä vähintään vuorokauden ajan.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Glögisipulit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X