Gluteeniton maustekakku ruususiirapilla
Kostuta gluteeniton maustekakku ruusuvesisiirapilla. Tahmean maustekakun voi tehdä valmiiksi useita päiviä etukäteen. Se vain paranee ajan myötä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Gluteeniton maustekakku:
100 g
voita
2 1/2 dl
raakaruokosokeria tai kookos palmusokeria
4 dl
mantelijauhetta
1/2 dl
perunajauhija
4
kananmunaa
2
(luomu)appelsiinin raastettu kuori
1 rkl
sumakkia
2 tl
kanelia
Siirappi:
3
appelsiinin puristettu mehu ja hedel mäliha (vajaa 2 dl)
2 tl
ruusuvettä
1 1/2 dl
kukkaishunajaa
Gluteenittoman maustekakun koristeluun:
kuivatun ruusun terälehtiä
Tarvitset:
halkaisijaltaan 19 cm:n kokoisen irto pohjakakkuvuoan tai suuremman (suuremmalla vuoalla kakusta tulee lit teämpi, pienemmällä korkeampi)
Keskustelu
Kommentoi juttua: Gluteeniton maustekakku ruususiirapilla