
Gluteeniton maustekakku ruususiirapilla
Kostuta gluteeniton maustekakku ruusuvesisiirapilla. Tahmean maustekakun voi tehdä valmiiksi useita päiviä etukäteen. Se vain paranee ajan myötä.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Gluteeniton maustekakku:
- 100 g voita
- 2 ½ dl raakaruokosokeria tai kookos palmusokeria
- 4 dl mantelijauhetta
- ½ dl perunajauhija
- 4 kananmunaa
- 2 (luomu)appelsiinin raastettu kuori
- 1 rkl sumakkia
- 2 tl kanelia
Siirappi:
- 3 appelsiinin puristettu mehu ja hedel mäliha (vajaa 2 dl)
- 2 tl ruusuvettä
- 1 ½ dl kukkaishunajaa
Gluteenittoman maustekakun koristeluun:
- kuivatun ruusun terälehtiä
Tarvitset:
- halkaisijaltaan 19 cm:n kokoisen irto pohjakakkuvuoan tai suuremman (suuremmalla vuoalla kakusta tulee lit teämpi, pienemmällä korkeampi)
Kommentoi
Kommentoi juttua: Gluteeniton maustekakku ruususiirapilla