Gluteeniton maustekakku ruususiirapilla
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Gluteeniton maustekakku ruususiirapilla

Gluteeniton maustekakku kostutetaan ruusuvesisiirapilla. Tahmean maustekakun voi tehdä valmiiksi useita päiviä etukäteen. Se vain paranee ajan myötä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Gluteeniton maustekakku:

100 g voita
2 1/2 dl raakaruokosokeria tai kookos­ palmusokeria
4 dl mantelijauhetta
1/2 dl perunajauhija
4 kananmunaa
2 (luomu)appelsiinin raastettu kuori
1 rkl sumakkia
2 tl kanelia

Siirappi:

3 appelsiinin puristettu mehu ja hedel­ mäliha (vajaa 2 dl)
2 tl ruusuvettä
1 1/2 dl kukkaishunajaa
Mainos

Gluteenittoman maustekakun koristeluun:

kuivatun ruusun terälehtiä

Tarvitset:

halkaisijaltaan 19 cm:n kokoisen irto­ pohjakakkuvuoan tai suuremman (suuremmalla vuoalla kakusta tulee lit­ teämpi, pienemmällä korkeampi)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Gluteeniton maustekakku ruususiirapilla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X