Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Gluteeniton piirakkapohja

Ainekset

Lisää kauppalistalle
125 g maitorahkaa
125 g leivontamargariinia
2.5 dl gluteenitonta leipäjauhoseosta
1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Gluteeniton piirakkapohja syntyy gluteenittomasta leipäjauhoseoksesta. Helppo piirakkapohja sopii sekä suolaisten että makeiden piirakoiden pohjaksi.

1. Sekoita maitorahka pehmeään rasvaan. Lisää jauhot, joihin olet yhdistänyt leivinjauheen. Sekoita hyvin ja jäähdytä.

2. Taputtele taikina leipäjauheseoksen avulla voideltuun vuokaan. Täytä piirakkapohja suolaisella tai makealla täytteellä ja kypsennä.

Keskustelu

En hae enää Kotilieden sivuilta reseptejä, koska ne jäävät vajaiksi, kun mainokset paukkaa päälle. Sorge vaan!

Eivät taida lukea näitä kommentteja, koska edelleen mainos katkaisee tekstin eikä juttu jatku mainoksen jälkeen. Paistolämpötila ja -aika puuttuvat aiemmasta kommenteista huolimatta.

Kommentoi juttua: Gluteeniton piirakkapohja

Vastaa käyttäjälle Ihmettelijä Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X