Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Gluteeniton piirakkapohja

Gluteeniton piirakkapohja syntyy gluteenittomasta leipäjauhoseoksesta. Helppo piirakkapohja sopii sekä suolaisten että makeiden piirakoiden pohjaksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Gluteeniton piirakkapohja:

125 g maitorahkaa
125 g leivontamargariinia
2.5 dl gluteenitonta leipäjauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Mainos

Valmistusohje

1. Sekoita maitorahka pehmeään rasvaan. Lisää jauhot, joihin olet yhdistänyt leivinjauheen. Sekoita hyvin ja jäähdytä jääkaapissa noin 30 minuuttia.

2. Taputtele taikina leipäjauheseoksen avulla voideltuun vuokaan. Täytä piirakkapohja suolaisella tai makealla täytteellä ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia. Voit nopeuttaa pohjan kypsymistä esipaistamalla sitä noin 10 minuuttia ennen täytteen lisäämistä.

Katso myös: Gluteeniton leivonta – näillä ohjeilla onnistut!

Anna.fi/ruoka: Gluteeniton leivonnainen yllättää usein herkullisesti – 7 suosikkiohjetta, joiden avulla valmistat mehevät ja maukkaat gluteenittomat herkut

Keskustelu

En hae enää Kotilieden sivuilta reseptejä, koska ne jäävät vajaiksi, kun mainokset paukkaa päälle. Sorge vaan!

Eivät taida lukea näitä kommentteja, koska edelleen mainos katkaisee tekstin eikä juttu jatku mainoksen jälkeen. Paistolämpötila ja -aika puuttuvat aiemmasta kommenteista huolimatta.

Kommentoi juttua: Gluteeniton piirakkapohja

Vastaa käyttäjälle Ihmettelijä Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X