Gluteeniton runbergintorttu on herkullinen.
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Gluteeniton runebergintorttu

Pidätkö enemmän kuivemmasta kuin kosteasta tortusta? Tässä ohjeessa on runsaasti makua ja koostumuskin on klassinen. Runebergintorttu onnistuu hyvin ilman vehnäjauhoja. Kokeile herkullista ohjetta!

Ainekset

Lisää kauppalistalle
150 g pehmeää huoneenlämpöistä voita
1 1/2 dl sokeria
2 isoa kananmunaa
100 g (1 ps) mantelijauhetta
1 dl gluteenittomia korppujauhoja
1 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl ksantaania
2 tl vaniljasokeria
2 tl kardemummaa
1 tl leivinjauhetta
1/2 dl maitoa
1/4 tl karvasmanteliaromia

Koristeluun

vadelmahilloa
pikeeriä eli sokerikuorrutetta
halutessasi punssia kostutukseen

Keskustelu

Kommentoi juttua: Gluteeniton runebergintorttu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X