Gluteenittomat marja-valkosuklaa kaurakeksikupit
Gluteenittomien marja-valkosuklaakeksikuppien idea on hauska: kaurakeksitaikina painellaan muffinivuokien pohjalle ja reunoille niin, että lopputuloksena on kuppi. Jäähtyneet keksikupit täytetään valkosuklaa-tuorejuustovaahdolla ja koristellaan sesongin marjoilla. Valmista niitä arjen iloksi tai tarjoa juhlaherkkuna!
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Gluteenittomat kaurakeksikupit:
50 g
voita
½ dl
vaaleaa tahinitahnaa
85 g
kookossokeria (Urtekram)
4 rkl
vaahterasiirappia
1
kananmuna
2 dl
kaurajauhoja
1 ½ dl
isoja kaurahiutaleita
¼ tl
suolaa
½ tl
leivinjauhetta
60 g
tummaa suklaata (70 %)
Täyte
2 dl
kuohukermaa
½ prk
maustamatonta tuorejuustoa
50 g
valkosuklaata
Päälle
tuoreita marjoja
valkosuklaalastuja
Keskustelu
Kommentoi juttua: Gluteenittomat marja-valkosuklaa kaurakeksikupit