gluteenittomat marja-valkosuklaa-kaurakeksikupit
Reseptit
30-60 min
12
Kiitos

Gluteenittomat marja-valkosuklaa kaurakeksikupit

Gluteenittomien marja-valkosuklaakeksikuppien idea on hauska: kaurakeksitaikina painellaan muffinivuokien pohjalle ja reunoille niin, että lopputuloksena on kuppi. Jäähtyneet keksikupit täytetään valkosuklaa-tuorejuustovaahdolla ja koristellaan sesongin marjoilla. Valmista niitä arjen iloksi tai tarjoa juhlaherkkuna!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Gluteenittomat kaurakeksikupit:

50 g voita
½ dl vaaleaa tahinitahnaa
85 g kookossokeria (Urtekram)
4 rkl vaahterasiirappia
1 kananmuna
2 dl kaurajauhoja
1 ½ dl isoja kaurahiutaleita
¼ tl suolaa
½ tl leivinjauhetta
60 g tummaa suklaata (70 %)

Täyte

2 dl kuohukermaa
½ prk maustamatonta tuorejuustoa
50 g valkosuklaata

Päälle

tuoreita marjoja
valkosuklaalastuja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Gluteenittomat marja-valkosuklaa kaurakeksikupit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X