Reseptit
alle 30 min
2

Gluteenittomat mustikka-chiapannarit

Gluteenittomat mustikkapannarit syntyvät chiasiemenistä ja teffjauhoista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 1/2 dl maitoa
2 rkl chiansiemeniä
1 rkl psylliumia
2 kananmunaa
1/2 dl teffjauhoja
1 rkl sokeria
1/2 tl leivinjauhetta
1/4 tl vaniljajauhetta
2 dl mustikoita

Paistamiseen:

rypsiöljyä

Lisäksi:

mustikoita, mustikkasiirappia ja maustamatonta jogurttia

Valmistusohje

1. Sekoita kulhossa maito, chiasiemenet ja psyllium. Anna turvota 10 minuuttia. Lisää kanamunat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää taikinan joukkoon mustikat ja sekoita tasaiseksi.

2. Paista keskilämmöllä öljyssä lettu- tai blinipannulla neljä isoa tai kahdeksan pienempää lettua.

3. Tarjoile letut mustikoiden, mustikkasiirapin ja maustamattoman jogurtin kanssa.

Vinkki: Keitä mustikkamehusta (3 dl) ja sokerista (2 dl) sakea mustikkasiirappi.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 14/18.

Paista pino pannareita:

mustikkapannarit ja mustikkasiirappi

Mustikkapannukakut ja mustikkasiirappi

suklaa-kookospannarit

Suklaa-kookospannarit

letut

Maailman paras lettutaikina

Anna.fi: Mustikkapannukakut

Keskustelu

Kommentoi juttua: Gluteenittomat mustikka-chiapannarit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X