Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Gluteenittomat mustikka-chiapannarit

Gluteenittomat mustikkapannarit syntyvät chiasiemenistä ja teffjauhoista.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
2  annosta

Ainekset

Gluteenittomat mustikka-chiapannarit:

  • 1 ½ dl maitoa
  • 2 rkl chiansiemeniä
  • 1 rkl psylliumia
  • 2 kananmunaa
  • ½ dl teffjauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • 2 dl mustikoita

Paistamiseen:

  • rypsiöljyä

Lisäksi:

  • mustikoita, mustikkasiirappia ja maustamatonta jogurttia

Valmistusohje

Gluteenittomat mustikka-chiapannarit valmistuvat alle 30 minuutissa.

1. Sekoita kulhossa maito, chiasiemenet ja psyllium. Anna turvota 10 minuuttia. Lisää kanamunat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää taikinan joukkoon mustikat ja sekoita tasaiseksi.

2. Paista keskilämmöllä öljyssä lettu- tai blinipannulla neljä isoa tai kahdeksan pienempää lettua.

3. Tarjoile letut mustikoiden, mustikkasiirapin ja maustamattoman jogurtin kanssa.

Vinkki: Keitä mustikkamehusta (3 dl) ja sokerista (2 dl) sakea mustikkasiirappi.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 14/18.

Paista pino pannareita:

mustikkapannarit ja mustikkasiirappi

Mustikkapannukakut ja mustikkasiirappi

suklaa-kookospannarit

Suklaa-kookospannarit

letut

Maailman paras lettutaikina

Anna.fi: Mustikkapannukakut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Gluteenittomat mustikka-chiapannarit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.