Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Graavilohirulla

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g viipaloitua graavilohta

täyte:

300 g tuorejuustoa esim. Chavroux tai Hovi
1 valkosipulinkynsi
1-2 rkl sitruunamehua
0,5 ruukkua basilikaa
1 rkl valmista pestokastiketta
1.5 tl rouhittua mustapippuria

koristeluun:

yrttejä
herneenversoja

Valmistusohje

  1. Murskaa valkosipulinkynsi. Silppua basilika. Sekoita tuorejuustoon basilikasilppu, valkosipulimurska, sitruunamehu, pestokastike ja mustapippuri. Tarkista maku.
  2. Asettele lohiviipaleet noin 30 x 30 cm:n kokoiseksi levyksi tuorekelmun päälle. Levitä kalaviipaleille täyte ja kääri rullaksi kääretortun tapaan.
  3. Kietaise lohirulla muovikelmuun ja jäädytä rulla pakastimessa kohmeiseksi, jotta se on helppo leikata viipaleiksi.
  4. Koristele yrteillä ja herneenversoilla.
  • 16-18 viipaletta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Graavilohirulla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X