Graavilohirullat
Graavilohirullat täytetään tuorejuustolla ja maustetaan sitruunalla ja yrteillä. Helpot graavilohirullat sopivat tarjottavaksi juhlavana alkuruokana tai illanistujaisten suupaloina.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
Ainekset
Graavilohirullat
- 500 g viipaloitua graavilohta
täyte:
- 300 g tuorejuustoa esim. Chavroux tai Hovi
- 1 (valkosipulinkynsi)
- 1-2 rkl sitruunamehua
- 0,5 ruukkua basilikaa
- 1 rkl (valmista pestokastiketta)
- 1.5 tl rouhittua mustapippuria
koristeluun:
- yrttejä, rucolaa
- (herneenversoja)
Valmistusohje
Graavilohirullat valmistuvat näin helposti ja nopeasti. Tällä ohjeella teet 16-18 viipaletta.
- Jos haluat rulliin valkosipulia, murskaa valkosipulinkynsi. Silppua basilika. Sekoita tuorejuustoon basilikasilppu, valkosipulimurska, sitruunamehu, halutessasi vielä pestokastike ja mustapippuri. Tarkista maku.
- Asettele lohiviipaleet noin 30 x 30 cm:n kokoiseksi levyksi tuorekelmun päälle. Levitä kalaviipaleille täyte ja kääri rullaksi kääretortun tapaan.
- Kietaise lohirulla muovikelmuun ja jäädytä rulla pakastimessa kohmeiseksi, jotta se on helppo leikata viipaleiksi.
- Koristele graavilohirullat yrteillä, rucolalla tai herneenversoilla.
Katso myös: Lohi-rieskarullat
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Wasabi-lohirullat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Graavilohirullat