Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Graavilohirullat

Graavilohirullat täytetään tuorejuustolla ja maustetaan sitruunalla ja yrteillä. Helpot graavilohirullat sopivat tarjottavaksi juhlavana alkuruokana tai illanistujaisten suupaloina.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Graavilohirullat

  • 500 g viipaloitua graavilohta

täyte:

  • 300 g tuorejuustoa esim. Chavroux tai Hovi
  • 1 (valkosipulinkynsi)
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • 0,5 ruukkua basilikaa
  • 1 rkl (valmista pestokastiketta)
  • 1.5 tl rouhittua mustapippuria

koristeluun:

  • yrttejä, rucolaa
  • (herneenversoja)

Valmistusohje

Graavilohirullat valmistuvat näin helposti ja nopeasti. Tällä ohjeella teet 16-18 viipaletta.

  1. Jos haluat rulliin valkosipulia, murskaa valkosipulinkynsi. Silppua basilika. Sekoita tuorejuustoon basilikasilppu, valkosipulimurska, sitruunamehu, halutessasi vielä pestokastike ja mustapippuri. Tarkista maku.
  2. Asettele lohiviipaleet noin 30 x 30 cm:n kokoiseksi levyksi tuorekelmun päälle. Levitä kalaviipaleille täyte ja kääri rullaksi kääretortun tapaan.
  3. Kietaise lohirulla muovikelmuun ja jäädytä rulla pakastimessa kohmeiseksi, jotta se on helppo leikata viipaleiksi.
  4. Koristele graavilohirullat yrteillä, rucolalla tai  herneenversoilla.

Katso myös: Lohi-rieskarullat

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Wasabi-lohirullat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Graavilohirullat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.