Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Graavilohitahna

Graavilohitahna saaristolaisleivän kera vie kielen mennessään. Tuoresuolatun kalan voi tarjota helposti leivälle levitettävänä tahnana tai uuniperunan kera. Tahnat ovat kätevää tarjottavaa kekkereissä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g tuoresuolattua lohta
200 g ruohosipulilla, piparjuurella tai valkosipulilla maustettua tuorejuustoa
(1 tl sitruunamehua)

Valmistusohje

Mittaa ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tahnaksi. Tarjoa leivänpäällisenä tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Lue myös: Miten valmistat täydellisen uuniperunan? Kemistin neuvot toimivat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Graavilohitahna

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X