Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Grillattu karitsa kahdella tavalla

Karitsa sopii hyvin pääsiäispöytään ja se maistuu myös arkena. Tarjoile grillattujen kasvisten tai valkosipuli-rosmariiniperunoiden kanssa!

Ainekset

Lisää kauppalistalle
12 karitsan kyljystä
2 karitsan ulkofileetä
öljyä
Mainos

Maustekastike

2 rkl öljyä
6 valkosipulinkynttä
1 rkl soijakastiketta
mustapippuria myllystä
muutama rosmariinin tai timjamin oksa

Valmistusohje

1. Sipaise karitsan kyljykset ja fileet öljyllä. Paahda lihat grillissä molemmin puolin, kunnes sisälämpötila on sopiva.

2. Sekoita maustekastikkeen ainekset. Anna karitsan kyljysten ja fileiden uida liemessä hetki. Leikkaa fileet viipaleiksi.

 

Kokeile myös muita maukkaita karitsareseptejä:

Valkosipuli-rosmariinipaahdetut perunat

Karitsan kyljykset
Karitsankyljykset

karitsanpotkat
Karitsanpotkat uunissa

Karitsanpaistia
Ruoka.fi: Karitsan paahtopaisti

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillattu karitsa kahdella tavalla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X