Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Grillattu karitsa kahdella tavalla

Karitsa sopii hyvin pääsiäispöytään ja se maistuu myös arkena. Tarjoile grillattujen kasvisten tai valkosipuli-rosmariiniperunoiden kanssa!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 12 karitsan kyljystä
  • 2 karitsan ulkofileetä
  • öljyä

Maustekastike

  • 2 rkl öljyä
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • mustapippuria myllystä
  • muutama rosmariinin tai timjamin oksa

Valmistusohje

1. Sipaise karitsan kyljykset ja fileet öljyllä. Paahda lihat grillissä molemmin puolin, kunnes sisälämpötila on sopiva.

2. Sekoita maustekastikkeen ainekset. Anna karitsan kyljysten ja fileiden uida liemessä hetki. Leikkaa fileet viipaleiksi.

 

Kokeile myös muita maukkaita karitsareseptejä:

Valkosipuli-rosmariinipaahdetut perunat

Karitsan kyljykset

Karitsankyljykset

karitsanpotkat

Karitsanpotkat uunissa

Karitsanpaistia

Ruoka.fi: Karitsan paahtopaisti

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Grillattu karitsa kahdella tavalla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.