Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Grillattua pancettaparsaa

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g vihreää parsaa
noin 150 g pancettaa tai pekonia
loraus oliiviöljyä
4 rkl pecorino- tai parmesaaniraastetta
Mainos

Valmistusohje

Grillattua pancettaparsaa

1. Esivalmistele ja keitä parsoja vain
muutama minuutti. Jäähdytä nopeasti
viileiksi jäävedessä.

2. Kääri parsojen ympärille pekoniviipaleet.
Grillaa parsoja kuumassa
grillissä tai grillipannulla käännellen,
kunnes pinta on sopivan rapsakka.

3. Nosta parsat vadille ja lorauta
päälle hieman oliiviöljyä. Ripottele
pinnalle juustoraaste.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillattua pancettaparsaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X