Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Grillatut kasvikset

Grillatut paprikat ja sipulit ovat parhaimmillaan kauniisti paahtuneina, mutta silti vielä hieaman rapsakoina. Niiden esivalmistelu on helppoa, sipaise kasvikset vain öljyllä, grillaa ja mausta suolalla ja pippurilla. Valmista tuli!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Grillatut kasvikset

  • 3 paprikaa
  • 5 pientä sipulia
  • 1-2 rkl rypsiöljyä
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ tl timjamia

Valmistusohje

Grillatut paprikat ja sipulit valmistuvat näin helposti:

  1. Leikkaa paprikat pituussuuntaan halki ja poista siemenet. Leikkaa vielä puolikkaat kahteen tai kolmeen osaan. Leikkaa sipulit renkaiksi.
  2. Sivele öljyä paprikoiden pinnalle. Laita paprikat ja sipulirenkaat uuni- tai grillialustalle ja  grillaa tai paahda uunissa 225 asteessa kunnes pinta on kauniisti paahtunut.
  3. Ota grillatut paprikat ja sipulit uunista tai grillistä  ja ripottele päälle hiukan suolaa ja timjamia.

Vinkki: Tarjoa grillifileen ja salaatin kera.

Lue myös Anna.fi: Täydellisesti grillatut kasvikset ovat paras lisuke lihalle ja kalalle – herkullisia myös salaatissa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Grillatut kasvikset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.