
Grillatut melonit ja vuohenjuustojäätelö
Grillatut melonit ja vuohenjuustojäätelö on helppoa ja herkkua kesäruokaa. Perinteiseen vaniljajäätelöön saa hauskan makuvivahteen vuohenjuustosta.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Grillatut melonit
- 3 vesimeloniviipaletta
- 3 hunajameloniviipaletta
- 3 cantaloupemeloniviipaletta
Vuohenjuustojäätelö
- 1 l vaniljajäätelöä
- 300 g pehmeää vuohenjuustoa
- ½ dl hunajaa
Valmistusohje
Grillatut melonit ja vuohenjuustojäätelö valmistuvat helposti näin:
- Ota litra vaniljajäätelöä pehmenemään huoneenlämpöön hetkeksi. Kun se on pehmeää, sekoita joukkoon kaksi purkkia pehmeää vuohenjuustoa. Lusikoi jäätelö pakastuksen kestävään astiaan ja nosta pakkaseen noin 6 tunniksi, että se jäätyy uudestaan kovaksi.
- Juuri ennen syömistä grillaa kolme vesimeloniviipaletta, kolme hunajameloniviipaletta ja kolme cantaloupemelonia kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan parilan päällä molemmilta puolilta.
- Pilko melonit kulhoihin, lusikoi päälle vuohenjuustojäätelöpallot ja lorauta jälkkäriannosten pinnalle yhteensä puoli desilitraa hunajaa.
Vinkki! Tarjoa grillatut melonit ja vuohenjuustojäätelö grilliplatterin jälkiruokana.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 12/2023.
Lue myös Anna.fi: Grillijäätelö
Kommentoi
Kommentoi juttua: Grillatut melonit ja vuohenjuustojäätelö