Reseptit
alle 30 min
4

Grillatut perunat

Eiliseltä ylijääneet perunat voi hyvin grillata kuumiksi. Makoisa paahtopinta on herkullisen makuinen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g keitettyjä jäähtyneitä perunoita
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
tilliä tai ruohosipulia

Valmistusohje

  1. Keitä perunat jo edellisenä päivänä. Jätä niihin kuori. Kuoressa piilee paljon makua ja grillattuna se maistuu hyvälle. Tähän ruokaan voi hyvin käyttää myös edelliseltä päivältä ylijääneet uudet perunat.
  2. Pienet perunat voi käyttää kokonaisina, isot pitää puolittaa. Leikkaa perunat sopiviin annospaloihin. Pyräytä öljyssä ja ripottele päälle suolaa. Työnnä vartaisiin sopiva määrä perunanpaloja per syöjä.
  3. Kuumenna grilli kuumaksi ja grillaa perunat suoralla lämmöllä noin 10 minuutin ajan, kunnes ne ovat ottaneet kunnolla väriä.
  4. Ripottele päälle yrttejä. Syö heti.

Avainsanat

Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillatut perunat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X