
Grillatut quesadillat chorizotäytteellä
Grillatut quesadillat syntyvät helposti ja nopeasti valmiista tortilloista. Nämä tortillat täytetään chorizo-makkaralla, cheddar-juustolla ja jalapeno-siivuilla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 1 annos
Ainekset
Grillatut quesadillat chorizotäytteellä
- 1 vehnä- tai maissitortilla
- noin 2 rkl maustettua tomaattikastiketta- tai salsaa
- jalapeno-chilin paloja
- 1 kevätsipuli
- chorizomakkaraviipaleita
- cheddarjuustoraastetta
Valmistusohje
Grillatut quesadillat chorizotäytteellä valmistuvat näin:
1. Sekoita jalapenopaloja ja silputtu kevätsipuli tomaatin joukkoon. Sivele seos tortillalevylle. Asettele makkaraviipaleita tortillalle ja ripota päälle juustoraaste.
2. Taita tortilla kaksinkerroin puolikuun muotoon ja voitele tortillat öljyllä ja grillaa pari minuuttia per puoli, kunnes tortillojen pinta on saanut kauniin värin. Voit kuumentaa quesadillat myös voileipägrillissä.
3. Taita tortillat vielä kaksinkerroin kolmioksi ja nauti grillatut quesadillat välipalana tai lounaana.
Vinkki: Queasadillat voi täyttää lähes millä tahansa, kokeile mozzarella-juustoa ja tomaattai tai kypsiä broilerinfilee-suikaleita.
Katso myös: Meksikolainen ruoka hurmaa – parhaat tacot ja muut herkut
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Makuja Meksikosta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Grillatut quesadillat chorizotäytteellä