Reseptit
4
Kiitos

Grillatut välikyljykset ja tulinen persikkakastike

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 entrecôte-kyljystä, á noin 250 g
1-2 rkl öljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Paistamiseen

voi-öljyseosta

Tulinen persikkakastike

3 persikkaa
2 rkl makeaa soijakastiketta
1 rkl sinappia
2 tl sambal oelek -chilitahnaa
2 tl worcesterkastiketta
1 kuorittu valkosipulinkynsi
ripaus rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Valmista persikkakastike. Pese ja halkaise persikat, poista kivet. Paloittele hedelmät tehosekoittimeen, lisää loput ainekset, sekoita.

2. Nosta pihvit huoneenlämpöön noin tunti ennen grillaamista. Öljyä pihvien pinnat molemmilta puolilta. Grillaa pihvit kuumassa grillissä. Käännä pihvit, kun ensimmäiset pisarat ilmaantuvat pintaan ja grillaa toinen puoli. Mausta pihvit suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

3. Nosta lihat vetäytymään hetkeksi kuumaan uunivuokaan ja peitä foliolla. Tarjoile mehukkaat pihvit raikkaiden salaattien ja tulisen persikkakastikkeen kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillatut välikyljykset ja tulinen persikkakastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X