Grillifeta ilmakuivatulla kinkulla
Grillaajalle naposteltavaa. Kun odottelet suurempitöisiä grilliruokia, niin siinä samalla on kiva napostella vähän suolapalaa. Grillifeta ilmakuivatulla kinkulla on helppo suolapala grillaajalle, joka valmistuu parissa minuutissa.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 2 (á 150 g) fetajuustoa palana
- 10 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
Valmistusohje
- Nosta fetajuusto pakastimeen noin tunti ennen grillausta. Kohmeisesta fetajuustosta on helpompi leikata viipaleita kuin jääkaappikylmästä. Täysin jäätynyt feta menee helposti rikki. Varmista, ettei se jäädy täysin. Kohmeinen riittää. Toki voit leikata ne suoraan jääkaappikylmästäkin, sekin onnistuu.
- Leikkaa feta 4–5 osaan. Kahdesta fetasta tulee noin 8–10 viipaletta. Kääri viipaleet ilmakuivattuun kinkkuun.
- Kuumenna grilliparila kuumaksi ja grillaa pari minuuttia, kunnes kinkku on rapean ruskea. Syö heti napostelupaloina. Tämä ohje onnistuu myös muurikalla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Grillifeta ilmakuivatulla kinkulla