Reseptit
yli 60 min
6

Grillifeta ilmakuivatulla kinkulla

Grillaajalle naposteltavaa. Kun odottelet suurempitöisiä grilliruokia, niin siinä samalla on kiva napostella vähän suolapalaa. Grillifeta ilmakuivatulla kinkulla on helppo suolapala grillaajalle, joka valmistuu parissa minuutissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 (á 150 g) fetajuustoa palana
10 viipaletta ilmakuivattua kinkkua

Valmistusohje

  1. Nosta fetajuusto pakastimeen noin tunti ennen grillausta. Kohmeisesta fetajuustosta on helpompi leikata viipaleita kuin jääkaappikylmästä. Täysin jäätynyt feta menee helposti rikki. Varmista, ettei se jäädy täysin. Kohmeinen riittää. Toki voit leikata ne suoraan jääkaappikylmästäkin, sekin onnistuu.
  2. Leikkaa feta 4–5 osaan. Kahdesta fetasta tulee noin 8–10 viipaletta. Kääri viipaleet ilmakuivattuun kinkkuun.
  3. Kuumenna grilliparila kuumaksi ja grillaa pari minuuttia, kunnes kinkku on rapean ruskea. Syö heti napostelupaloina. Tämä ohje onnistuu myös muurikalla.

Avainsanat

Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillifeta ilmakuivatulla kinkulla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X