Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Grillifeta

Grillifeta on uunifetan sesonkiserkku, joka hurmaa helppoudellaan. Grillattu fetajuusto nostaa tutun juuston uudelle tasolle.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
2  annosta

Ainekset

  • 150 g fetajuustoa palana
  • 300 g terttukirsikkatomaatteja
  • 2 vartta kevätsipulia
  • muutama basilikanlehti
  • 2 rkl kapriksia
  • chilirouhetta
  • mustapippuria
  • 1 dl valkoviiniä

Valmistusohje

  1. Leikkaa foliosta ja leivinpaperista saman kokoiset palat. Aseta folio alle ja leivinpaperi päälle.
  2. Nosta leivinpaperin päälle feta. Nosta tomaatit fetan viereen. Hienonna kevätsipuli ja ripottele fetan päälle. Lisää annokseen basilikanlehdet ja kaprikset. Mausta chilillä ja pippurilla. Lorauta joukkoon valkoviiniä.
  3. Kuumenna grilli. Rypistä folio reunoilta nyytiksi, mutta älä sulje kiinni. Grillin aromit pääsevät paremmin kiinni juustoon ja tomaatteihin. Grillaa noin 25 minuuttia.
  4. Tarjoile nyytti tuoreen pehmeän leivän kera. Dippaa leipää herkullisesti sulaneeseen juuston. Tomaattien liemi ja valkoviini sekoittuvat ihanaksi kastikkeeksi.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Grillifeta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.