Reseptit
alle 30 min
2

Grillifeta

Grillifeta on uunifetan sesonkiserkku, joka hurmaa helppoudellaan. Grillattu fetajuusto nostaa tutun juuston uudelle tasolle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
150 g fetajuustoa palana
300 g terttukirsikkatomaatteja
2 vartta kevätsipulia
muutama basilikanlehti
2 rkl kapriksia
chilirouhetta
mustapippuria
1 dl valkoviiniä

Valmistusohje

  1. Leikkaa foliosta ja leivinpaperista saman kokoiset palat. Aseta folio alle ja leivinpaperi päälle.
  2. Nosta leivinpaperin päälle feta. Nosta tomaatit fetan viereen. Hienonna kevätsipuli ja ripottele fetan päälle. Lisää annokseen basilikanlehdet ja kaprikset. Mausta chilillä ja pippurilla. Lorauta joukkoon valkoviiniä.
  3. Kuumenna grilli. Rypistä folio reunoilta nyytiksi, mutta älä sulje kiinni. Grillin aromit pääsevät paremmin kiinni juustoon ja tomaatteihin. Grillaa noin 25 minuuttia.
  4. Tarjoile nyytti tuoreen pehmeän leivän kera. Dippaa leipää herkullisesti sulaneeseen juuston. Tomaattien liemi ja valkoviini sekoittuvat ihanaksi kastikkeeksi.

Avainsanat

Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillifeta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X