
Grillifeta
Grillifeta on uunifetan sesonkiserkku, joka hurmaa helppoudellaan. Grillattu fetajuusto nostaa tutun juuston uudelle tasolle.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 150 g fetajuustoa palana
- 300 g terttukirsikkatomaatteja
- 2 vartta kevätsipulia
- muutama basilikanlehti
- 2 rkl kapriksia
- chilirouhetta
- mustapippuria
- 1 dl valkoviiniä
Valmistusohje
- Leikkaa foliosta ja leivinpaperista saman kokoiset palat. Aseta folio alle ja leivinpaperi päälle.
- Nosta leivinpaperin päälle feta. Nosta tomaatit fetan viereen. Hienonna kevätsipuli ja ripottele fetan päälle. Lisää annokseen basilikanlehdet ja kaprikset. Mausta chilillä ja pippurilla. Lorauta joukkoon valkoviiniä.
- Kuumenna grilli. Rypistä folio reunoilta nyytiksi, mutta älä sulje kiinni. Grillin aromit pääsevät paremmin kiinni juustoon ja tomaatteihin. Grillaa noin 25 minuuttia.
- Tarjoile nyytti tuoreen pehmeän leivän kera. Dippaa leipää herkullisesti sulaneeseen juuston. Tomaattien liemi ja valkoviini sekoittuvat ihanaksi kastikkeeksi.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Grillifeta