grillikylki ja hoisin-kastike
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Grillikylki

Grillikylki keitetään soijalla, inkiväärillä ja valkosipulilla maustetussa liemessä. Grillikylkeä maustetaan grillauksen ajan. Mitä enemmän grillikylkeä jaksaa penslata marinadilla grillauksen aikana, sen parempi lopputulos on.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Grillikylki

2 kg grillikylkeä (joskus myös kutsutaan nimellä grilliluu)

Marinadi:

0.5 dl ruokaöljyä
0.5 dl soijaa
0.5 dl siirappia
2 kpl valkosipulinkynttä
1 rkl raastettua inkivääriä
mustapippuria
1 rkl seesamiöljyä (ei välttämätöntä)
vettä

Hoisin-dippi (grillikyljelle)

1/2 prk hoisin-kastiketta
1 kpl valkosipulinkynsi
2 rkl sinappia (esim. Dijon)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillikylki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X