gubbröra eli anjovistahna
Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Gubbröra eli anjovistahna

Gubbröra eli silli­kaviaarin ruot­salainen haas­taja valmistuu nopeasti anjovik­sesta. Suolainen, kalaisa tahna on omiaan saaristolaisleivällä tai keitettyjen peru­noiden kaverina.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Gubbröra eli anjovistahna

4 kovaksi keitettyä kananmunaa
1 prk (125/79 g) anjovisfileitä
3 rkl hienonnettua, tuoretta ruohosipulia
3 rkl hienonnettua, tuoretta tilliä
2 tl dijoninsinappia
1/2 tl sokeria
1 prk (125 g) smetanaa
mustapippuria myllystä
(sormisuolaa)
1/2 punasipuli
Mainos

Tarjoiluun:

siian- tai muikunmätiä
tilliä
keitettyjä perunoita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Gubbröra eli anjovistahna

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X