Hämäläinen munajuusto eli kotijuusto
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Hämäläinen munajuusto

Hämäläinen munajuusto eli kotijuusto kypsyy herkullisen meheväksi uunivuoassa. "Perinteisesti hämäläinen kotijuusto valutetaan muotissa ja paistetaan sen jälkeen olkien päällä uunissa. Tämä ohje on kulkenut suvussamme äidiltä tyttärille ja miniöille", kertoo Kotiliedelle vuonna 1995 reseptin antanut Minna Korpisaari Kormusta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hämäläinen munajuusto eli kotijuusto

5 l maitoa
2 l talous- tai rasvatonta piimää (mielellään hapanta, voi pitää huoneenlämmössä pari päivää)
1 rkl etikkaa
2 rkl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
50 g voita
1-2 tl suolaa
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hämäläinen munajuusto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X