punajuuri-hapankaalikeitto
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Punajuuri-hapankaalikeitto

Punajuuri-hapankaalikeitto saa väriä paitsi punajuuresta myös punakaalista valmistetusta hapankaalista. Höyryävän kuuma keitto nautitaan smetanan ja suolakurkkukuutioiden kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Punajuuri-hapankaalikeitto

noin 500 g punajuuria (tai 500 g valmista punajuurisosetta)
1 palsternakka
pala juuriselleriä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2-3 rkl öljyä
1 1/2 l kasvislientä
kourallinen timjamia
1 tl rouhittua mustapippuria
2 tl suolaa
500 g (punakaali)hapankaalia
Mainos

Lisäksi

2 1/2 dl smetanaa
silputtua ruohosipulia tai 1 dl kuutioitua etikkakurkkua

Keskustelu

Kommentoi juttua: Punajuuri-hapankaalikeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X