Reseptit

Hasselbackan perunat

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4 annosta

Ainekset

  • 8 kpl pienehköä perunaa

pinnalle:

  • 2 rkl öljyä
  • tai voisulaa
  • suolaa
  • 100 g juustoraastetta
  • tai sinihomejuustomuruja
  • 0.5 dl korppujauhetta

Valmistusohje

Hasselbackan perunat

  1. Kuori perunat. Lado perunat voideltuun uunivuokaan ja leikkaa ohut pala perunan vuoan pohjaa vasten olevasta pinnasta, jotta perunat pysyvät hyvin paikoillaan. Leikkaa jokaisen perunan pintaan viiltoja. Sivele perunat öljyllä tai voisulalla ja ripota pinnalle hieman suolaa.
  2. Lusikoi perunalle juustoraastetta ja ripota lopuksi päälle korppujauhetta. Kypsennä 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hasselbackan perunat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.