Hasselpähkinäkrokanttijäädyke ja suklaa-kinuskikastike
Tarjoile aterian päätteeksi hasselpähkinäkrokanttijäädykettä. Hyvissä ajoin pakkaseen valmistettu jäädyke helpottaa aterioiden valmisteluissa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Hasselpähkinäkrokantti:
1 dl
hasselpähkinöitä
1/2 dl
sokeria
2 rkl
vaaleaa siirappia
Jäädykemassa:
100 g
valkosuklaata
1 1/2 rkl
hasselpähkinälikööriä, esim. Frangelico
2
kananmunaa
3 rkl
sokeria
1 prk (3,3 dl)
kuohukermaa
Suklaa-kinuskikastike:
2 dl
kuohukermaa
1 dl
fariinisokeria
1 dl
tummaa siirappia
50 g
tummaa suklaata
Keskustelu
Kommentoi juttua: Hasselpähkinäkrokanttijäädyke ja suklaa-kinuskikastike