hasselpähkinäkrokanttijäädyke ja suklaa-kinuski
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Hasselpähkinäkrokanttijäädyke ja suklaa-kinuskikastike

Tarjoile aterian päätteeksi hasselpähkinäkrokanttijäädykettä. Hyvissä ajoin pakkaseen valmistettu jäädyke helpottaa aterioiden valmisteluissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hasselpähkinäkrokantti:

1 dl hasselpähkinöitä
1/2 dl sokeria
2 rkl vaaleaa siirappia

Jäädykemassa:

100 g valkosuklaata
1 1/2 rkl hasselpähkinälikööriä, esim. Frangelico
2 kananmunaa
3 rkl sokeria
1 prk (3,3 dl) kuohukermaa

Suklaa-kinuskikastike:

2 dl kuohukermaa
1 dl fariinisokeria
1 dl tummaa siirappia
50 g tummaa suklaata

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hasselpähkinäkrokanttijäädyke ja suklaa-kinuskikastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X