Haudutettu pinaatti
Haudutettu pinaatti on helppo ja vikkelästi valmistuva lisuke, joka sopii mainiosti erilaisten kalaruokien kaveriksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Haudutettu pinaatti
- 250 g tuoretta pinaattia
- 1-2 rkl öljyä
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Haudutettu pinaatti tehdään näin:
Haudutettu pinaatti on nopea ja helppo lisuke. Voit tehdä tällä samalla reseptillä myös tuoreista nokkosista valmistetun muhennoksen.
- Kuumenna öljy ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
- Lisää pinaatti ja kääntele lehtiä, kunnes ne pehmenevät ja painuvat kokoon.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kaipaatko lisää ideoita vihreisiin kasvislisukkeisiin. Kokeile lehtikaalivokkia tai keitettyjä herneitä eli apposet.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Aasialaisittain maustetut vihreät pavut
Kommentoi
Kommentoi juttua: Haudutettu pinaatti