Reseptit

Haudutetut endiivit

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
2  annosta

Ainekset

  • 2 endiiviä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 10 g voita
  • suolaa
  • pippuria myllystä
  • valkoviiniä

Valmistusohje

Haudutetut endiivit

1. Poista endiivien päällimmäiset lehdet. Leikkaa endiivit kahtia.

2. Kuumenna oliiviöljy paistokasarissa ja lisää voi. Nosta endiivinpuolikkaat pannulle. Ripottele niille hiukan suolaa ja rouhaise päälle pippuria. Anna paistua hetki.

3. Kun endiivit ovat saaneet hiukan väriä, käännä ne. Paista hetki ja lisää pannulle loraus valkoviiniä. Vähennä lämpöä ja peitä endiivit kannella. Anna hautua miedossa lämmössä noin 5-8 minuuttia tai kunnes endiivit ovat hiukan pehmenneet.

4. Tarjoa lisukkeena kalan tai lihan kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Haudutetut endiivit

Epätietoinen

Eikö kuvan kasvis ole fenkoli?

MM

Hei,
kuvan vihannes on endiivi, ei fenkoli.

Vastaa käyttäjälle EpätietoinenPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.