Haudutetut endiivit
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
Ainekset
- 2 endiiviä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 10 g voita
- suolaa
- pippuria myllystä
- valkoviiniä
Valmistusohje
1. Poista endiivien päällimmäiset lehdet. Leikkaa endiivit kahtia.
2. Kuumenna oliiviöljy paistokasarissa ja lisää voi. Nosta endiivinpuolikkaat pannulle. Ripottele niille hiukan suolaa ja rouhaise päälle pippuria. Anna paistua hetki.
3. Kun endiivit ovat saaneet hiukan väriä, käännä ne. Paista hetki ja lisää pannulle loraus valkoviiniä. Vähennä lämpöä ja peitä endiivit kannella. Anna hautua miedossa lämmössä noin 5-8 minuuttia tai kunnes endiivit ovat hiukan pehmenneet.
4. Tarjoa lisukkeena kalan tai lihan kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Haudutetut endiivit
Eikö kuvan kasvis ole fenkoli?
Hei,
kuvan vihannes on endiivi, ei fenkoli.