Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hauki-katkarapupata

Ainekset

  • 600 g haukifileetä
  • 10 kpl isoja perattuja katkarapuja
  • kourallinen silputtua, tuoretta basilikaa

kastike:

  • 1 prk kookosmaitoa
  • 2 tl vihreää currytahnaa
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 2 tl fariinisokeria
  • 2 tl sitruunasokeria

Valmistusohje

 

  1. Sekoita ensin kastikeainekset.
  2. Ruskista kalafileet voissa kauniin ruskeiksi. Kaada päälle kastike ja anna porista hiljalleen viitisen minuuttia.
  3. Lisää katkaravut ja silputtu basikika. Anna hautua liedellä minuutin verran.
  4. Tarjoa riisin kera.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hauki-katkarapupata

Sinun täytyy kommentoidaksesi.