Haukiquenellit kalaliemessä
Liemessä kypsennetyt haukiquenellit eli haukipyörykät ovat lempeää ruokaa, joka sopii erityisen hyvin juhla-aterian alkukeitoksi tai hienostuneen kepeäksi ateriaksi.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Haukiquenellit kalaliemessä
1 1/2 kg
hauki
liemi:
1 1/2 l
vettä
hauen ruodot ja pää
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
sitruunaruohoa
2
limetin kuoret ja mehu
1 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
suolaa
laakerin- tai kaffirlimetinlehti
Mureke:
haukifileet
50 g
voita
1/2 dl
vehnäjauhoja
valkopippuria
1 tl
suolaa
2
munan keltuaista
1 dl
kermaa
1/2 dl
silputtua tilliä
1/2 dl
parmesaaniraastetta
2
vaahdotettua munanvalkuaista
koristeeksi:
mätiä
kevät- tai ruohosipulia
tilliä
raastettua limetin kuorta
Keskustelu
Kommentoi juttua: Haukiquenellit kalaliemessä