Haukiquenellit kalaliemessä
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Haukiquenellit kalaliemessä

Liemessä kypsennetyt haukiquenellit eli haukipyörykät ovat lempeää ruokaa, joka sopii erityisen hyvin juhla-aterian alkukeitoksi tai hienostuneen kepeäksi ateriaksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Haukiquenellit kalaliemessä

1 1/2 kg hauki

liemi:

1 1/2 l vettä
hauen ruodot ja pää
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 sitruunaruohoa
2 limetin kuoret ja mehu
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl suolaa
laakerin- tai kaffirlimetinlehti

Mureke:

haukifileet
50 g voita
1/2 dl vehnäjauhoja
valkopippuria
1 tl suolaa
2 munan keltuaista
1 dl kermaa
1/2 dl silputtua tilliä
1/2 dl parmesaaniraastetta
2 vaahdotettua munanvalkuaista

koristeeksi:

mätiä
kevät- tai ruohosipulia
tilliä
raastettua limetin kuorta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Haukiquenellit kalaliemessä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X