Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hedelmäinen hellejuoma

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8 annosta

Ainekset

  • 2 persikkaa
  • lohko melonia
  • 1 limetti
  • ½ l mansikoita
  • 2.5 dl raparperimehua
  • 2.5 dl inkiväärijuomaa tai Ginger Alea
  • 1 l mansikan- tai sitruksen makuista, makeuttamatonta kivennäisvettä
  • jäitä

Valmistusohje

 

Hedelmäinen hellejuoma sammuttaa janon kuumana kesäpäivänä. Se sopii myös kesäisten juhlien juomaksi, jonka voi tarjota alkoholittomana tai terästettynä.

1. Kuori, perkaa ja viipaloi tai lohko hedelmät ja marjat boolimaljaan tai suureen kannuun.

2. Lisää joukkoon muut ainekset, sekoita ja tarjoa hedelmäinen hellejuoma janojuomana tai boolina.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hedelmäinen hellejuoma

Sinun täytyy kommentoidaksesi.