Reseptit
4
Kiitos

Hedelmäinen kaalisalaatti

Ainekset

Lisää kauppalistalle
100 g lehtikaalia
½ (noin 300 g) punakaalia
1 appelsiini
1 granaattiomena

kastike:

1 appelsiinin mehu
3 rkl rypsiöljyä
1.5 rkl hunajaa tai vaaleaa siirappia
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Poista lehtikaalista paksut lehtiruodit ja höyrytä mikroaaltouunissa tilkassa vettä nopeasti, noin puoli minuuttia.

2. Leikkaa lehtikaali ja punakaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kastike- ainekset. Anna kaalisuikaleiden maustua kastikkeessa puolisen tuntia.

3. Leikkaa appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi. Lisää appelsiinipalat ja granaattiomenansiemenet kaalien joukkoon.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hedelmäinen kaalisalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X