Hedelmäinen kalkkunasalaatti
Hedelmäinen kalkkunasalaatti on runsas salaatti, joka sopii talviseen juhlapöytään. Viikunat ja taatelit antavat salaatille makeutta, granaattiomenan siemenet ja viinirypäleet raikkautta. Salaatin voi tehdä myös tähteeksi jääneestä joulukalkkunasta.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Kalkkuna:
400 g
kalkkunafileeviipaleita
suolaa
valkopippuria
öljyä paistamiseen
2
valkosipulinkynttä
appelsiinin raastettu kuori ja mehu
½
sitruunan mehu
salaatti
kerä
värikästä lehtisalaattia
2
avokadoa
½
sitruunan mehu
suolaa ja pippuria myllystä
noin 12 kpl
tummia viinirypäleitä
4
tuoretta viikunaa
4-8
pehmeää taatelia
n. 40 g
pekaani- tai saksanpähkinöitä
karpaloita tai granaattiomenan siemeniä
Kastike
viikunanmakuista balsamicosiirappia (Blaze)
oliiviöljyä
(tilkka pähkinäöljyä)
Keskustelu
Kommentoi juttua: Hedelmäinen kalkkunasalaatti