Hedelmäkakku
Reseptit
yli 60 min
30
Kiitos

Hedelmäkakku

Hedelmäkakku on monen kodin vakioherkku, jota nautitaan joka joulu. Kakusta tulee ihanan mehevä, kun taikinan joukkoon sekoitetaan hedelmäpaloja. Lopuksi taikinaan lisätään varsinaiset makuaineet eli punaiset ja vihreät kirsikat sekä korintit, jotka tulevat upealla tavalla näkyviin kakkua leikatessa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hedelmäkakku

225 g margariinia tai voita
2 dl sokeria
4 munaa
3 1/2 dl karkeita vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
4-5 ananasrengasta pieninä kuutioina
pieni tölkillinen punaisia ja vihreitä kirsikoita
1 dl korintteja tai 100 g suklaarouhetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hedelmäkakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X