Reseptit
Kiitos

Hedelmämehu

Itse tehdyt tuoremehut ovat vitamiinipommeja lasissa. Troppinen hedelmämehu puristetaan ananaksesta, aprikoosista ja persikoista. Uudessa Seelannissa tuotettu Manuka-hunaja on antibakteerista. Sitä löytyy parhaiten luontaistuotekaupoista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hedelmämehu:

1/2 keskikokoisesta ananaksesta
1 persikka
1 aprikoosi
1 nektariini
hunajaa oman maun mukaan (Manuka-hunajaa, jossa on korkea antioksidanttipitoisuus)
kourallinen jäitä

Valmistusohje

1. Leikkaa 1/2 keskikokoisesta ananaksesta lohkoiksi ja laita lohkot mehustimeen. Kaada valmis juoma tehosekoittimeen. Tässä juomassa yhdistyy mehu ja smoothie.

2. Poista kivet yhdestä persikasta, aprikoosista ja nektariinista. Lohko hedelmät. Lisää hedelmälohkot, hunajaa oman maun mukaan ja kourallinen jäitä tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi juomaksi.

3. Kaada jäiden päälle lasiin ja nauti.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 17/19.

Katso myös: 5 sokeritonta smoothieta – yhdellä raaka-aineella täydellinen koostumus

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hedelmämehu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X