
Hedelmäpavlova
Hedelmäpavlova viimeistellään ruusuvedellä. Ruusuvettä löytyy hyvin varustelluista ruoka- ja terveyskaupoista, ja sitä kannattaa kysyä myös eksoottisia raaka -aineita myyvistä liikkeistä. Lisää ruusuvettä varovasti, muuten jälkiruoka maistuu helposti parfyymille.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Hedelmäpavlova, marenkipohja
- 4 valkuaista
- 2 ½ dl erikoishienoa sokeria
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl kanelia
- 1 rkl maissitärkkelystä
Hedelmäpavlova, täyte
- 2 ½ dl kuohukermaa
- 4 viikunaa
- 2 pientä päärynää
- ½ granaattiomenan siemenet
- 1 dl kuivattuja pehmeitä aprikooseja
- 1 persimoni tai 2 luumua
- 1 tähtihedelmä eli karambola
- 2 rkl suolaamattomia kuorittuja pistaaseja
Hedelmäpavlova, pinnalle
- 1-3 tl ruusuvettä (pienessä lasipullossa eksoottisten ruoka-aineiden hyllyssä, löytyy myös nimellä Rose water)
- 1 rkl tomusokeria
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hedelmäpavlova