Hedelmätartar ja granaattiomenasabaione
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Hedelmätartar ja granaattiomenasabaione

Hedelmätartar ja granaattiomenasabaione on juhlapöydän kaunotar, joka hunnutetaan kuohkealla ja makealla granaattiomenamehuun tehdyllä sabaionella. Sabaione on italialainen jälkiruokakastike, joka tehdään yleensä valkoviiniin tai samppanjaan. Keltuaiset, sokeri ja viini kypsyvät kuohkeaksi vaahdoksi vesihauteessa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hedelmätartar, pohja

1/2 dl sokeria
2 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja

Sabaione eli viinivaahto

1 dl granaattiomenamehua (jos teet tuorepuristettua tarvitset 1 ison granaattiomenan)
4 kananmunan keltuaista
3/4 dl sokeria
pari tippaa punaista elintarvikeväriä (jos haluat)

Hedelmätartar

1 granaattiomena
1 banaani (puolet paloina, puolet muussattuna)
1 kypsä mango
2 mandariinia
2 tl tuorepuristettua sitruunamehua

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hedelmätartar ja granaattiomenasabaione

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X