
Hedelmävartaat ja päärynä-raejuustosalsa
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Kevyt
Ainekset
- ½ kypsää ananasta
- 1 banaani
- 2 kiiviä
- 20 tummaa viinirypälettä
Päärynä-raejuustosalsa:
- 1 päärynä
- 1 prk (200 g) raejuustoa
- 3 rkl hienonnettua minttua
- 0.5 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
1. Poista ananaksesta kuoret ja puumainen sisäosa. Leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja paloittele banaani. Kuori kiivit ja paloittele neljään osaan. Pese viinirypäleet.
2. Pujota hedelmäpalat varrastikkuihin vuorotellen.
3. Kuori ja kuutioi päärynä. Sekoita joukkoon raejuusto ja hienonnettu minttu. Mausta vaniljasokerilla. Jaa seos laseihin tai annoskulhoihin ja nosta päälle hedelmävarrastikut.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hedelmävartaat ja päärynä-raejuustosalsa