Reseptit

Hedelmävartaat ja päärynä-raejuustosalsa

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • ½ kypsää ananasta
  • 1 banaani
  • 2 kiiviä
  • 20 tummaa viinirypälettä

Päärynä-raejuustosalsa:

  • 1 päärynä
  • 1 prk (200 g) raejuustoa
  • 3 rkl hienonnettua minttua
  • 0.5 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Hedelmävartaat ja päärynä-raejuustosalsa

1. Poista ananaksesta kuoret ja puumainen sisäosa. Leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja paloittele banaani. Kuori kiivit ja paloittele neljään osaan. Pese viinirypäleet.

2. Pujota hedelmäpalat varrastikkuihin vuorotellen.

3. Kuori ja kuutioi päärynä. Sekoita joukkoon raejuusto ja hienonnettu minttu. Mausta vaniljasokerilla. Jaa seos laseihin tai annoskulhoihin ja nosta päälle hedelmävarrastikut.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hedelmävartaat ja päärynä-raejuustosalsa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.