Hedelmiä mantelikastikkeen kera
Hedelmiä mantelikastikkeen kera on raikas jälkiruoka, joka kootaan mandariineista, appelsiineista ja viikunoista. Annoksen kruunaa jogurttipohjainen mantelikastike ja rouhitut pistaasimantelit.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Hedelmäsalaatti:
- 4 mandariinia
- 2 appelsiinia
- 4 viikunaa
Mantelikastike:
- 2 dl kreikkalaista jogurttia
- 1 dl mantelimaitoa
- 1 dl jauhettua mantelia
- 2 rkl vaaleaa siirappia tai vaahterasiirappia
Pinnalle
- pistaasimantelia
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi hedelmät, lado tarjoiluastioihin.
2. Sekoita mantelikastikkeen ainekset ja lusikoi sitä hedelmien päälle. Korista annokset rouhitulla pistaasilla.
Kokeile myös muita raikkaita jälkiruokareseptejä: Itämainen hedelmäsalaatti Paahdetut nektariinit Helppo hedelmäjälkiruoka Ruoka.fi: Sitruskiisseli
Kuva: Jorma Marstio/OM-arkisto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hedelmiä mantelikastikkeen kera