Helpot ja nopeat sveitsiläiset possurullat
Ainekset
Täyte
Paistamiseen
Kastike
Päälle
Valmistusohje
1. Levitä lehtipihvit työlaudalle ja mausta ne sormisuolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
2.Levitä jokaiselle pihville ruokalusikallinen mango-chutneyta. Pane jokaiselle pihville myös viipale ilmakuivattua kinkkua, juustoraastetta ja salvianlehtiä.
3. Kääri lehtipihvit rullalle ja kiinnitä ne cocktailtikuilla.
4. Sulat voi paistinpannulla ja ota possukääryleiden pintaan nopeasti väri. Nosta possukääryleet uunivuokaan ja pane jokaisen kääryleen päälle 1-2 salvianlehteä.
5. Kaada pannulle kuohukerma ja mausta kastike balsamicolla, sinapilla, mango-chutneyllä, suolalla ja pippurilla. Kiehauta ja kaada seos possurullien kaveriksi uunivuokaan.
6. Ripottele päälle juustoraastetta ja kuorruta kääryleitä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on saanut kauniin värin.
7. Tarjoa sveitsiläiset juustokääryleet perunasoseen ja herneiden tai höyrytetyn parsakaalin kanssa.
Keskustelu
Olisi kiva jos nämä reseptit saisi tulostettua.
Kommentoi juttua: Helpot ja nopeat sveitsiläiset possurullat