MAINOS |
Mainos |

Helpot ja nopeat sveitsiläiset possurullat

Sveitsiläiset possurullat täytetään tietenkin juustolla, ilmakuivatulla kinkulla ja maustetaan mango-chutneylla. Lopputuloksena on ruoka, joka sopii niin pikkujoulutarjottavaksi kuin pienen perheen jouluaterialle.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 kpl possun ulkofileestä tehtyä lehtipihviä

Täyte

  • ripaus sormisuolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 4 rkl mango-chutneyta
  • 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 100 g Le Gruyère AOP -juustoa raastettuana
  • 12-16 kpl salvianlehteä

Paistamiseen

  • 2 rkl voita tai öljyä

Kastike

  • 2 dl kuohukermaa
  • ½ dl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl mango-chuneyta
  • 1 tl dijonsinappia
  • suolaa
  • mustapippuria

Päälle

  • 50 g Le Gruyère AOP -juustoa raastettuna
  • 8 kpl salvianlehteä

Valmistusohje

1. Levitä lehtipihvit työlaudalle ja mausta ne sormisuolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

2.Levitä jokaiselle pihville ruokalusikallinen mango-chutneyta. Pane jokaiselle pihville myös viipale ilmakuivattua kinkkua, juustoraastetta ja salvianlehtiä.

3. Kääri lehtipihvit rullalle ja kiinnitä ne cocktailtikuilla.

4. Sulat voi paistinpannulla ja ota possukääryleiden pintaan nopeasti väri. Nosta possukääryleet uunivuokaan ja pane jokaisen kääryleen päälle 1-2 salvianlehteä.

5. Kaada pannulle kuohukerma ja mausta kastike balsamicolla, sinapilla, mango-chutneyllä, suolalla ja pippurilla. Kiehauta ja kaada seos possurullien kaveriksi uunivuokaan.

6. Ripottele päälle juustoraastetta ja kuorruta kääryleitä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on saanut kauniin värin.

7. Tarjoa sveitsiläiset juustokääryleet perunasoseen ja herneiden tai höyrytetyn parsakaalin kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helpot ja nopeat sveitsiläiset possurullat

Herkkusuu

Olisi kiva jos nämä reseptit saisi tulostettua.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.