Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Helppo banaanikakku

Tämä kakkuohje on nimensä veroinen. Siihen voit hyödyntää hedelmälautasen viimeiset banaanit. Banaanikakku säilyy pitkään!

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Banaanikakku

  • 100 g margariinia
  • 1 ¼ dl sokeria
  • 1 muna
  • 2 banaania
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Banaanikakku valmistuu helposti näin:

1. Vaahdota rasva ja sokeri. Vatkaa munat  rasva-sokeriseoksen joukkoon.

2. Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita ne taikinaan.

3. Lisää lopuksi jauho ja leivinjauhe ja pyöräytä tasainen taikina.

4. Levitä taikina jauhotettuun pitkään vuokaan ja kypsennä banaanikakkua 200-asteisessa uunissa runsas puoli tuntia.

Vinkki: Voit tehdä banaanikakun taikinan monitoimikoneessa tai sähkövatkaimella, joka murskaa myös pehmeät banaanit. Banaanikakku säilyy hyvin. Nauti banaanikakku hyvän kahvin kanssa.

Lue myös Anna.fi: Banaaniletut kaurapuurosta

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helppo banaanikakku

Suvi

Mittasuhteet huonot…ja minkä kokoinen vuoan pitäisi olla?

Koekakku leivottu

Tein kakun ohjeen kaksinkertaisena 1,8l vuokaan hyvä tuli ja tuolla ohjeella pienempään vuokaan .Harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee koko ajan sano mummo aikanaan , hän oli hyvä leipomaan !☕🥧

Ritu

Ei löydy kyl noin pientä vuokaa 😀

mutsikka

Vain yksi kananmuna?

Govegan

ÄLä laita ollenkaan, soijajauholla säästät kanan sikiön!

Suvi

Ei niistä kaupan kananmunista olisi ikinä mitään tipuja kuoriutunut, niitä ei ole hedelmöitetty. Jos ei halua vegaaniksi ruveta niin kannattaa ostaa kananmunia joita munineet kanat saa elää hyvissä oloissa, eikä missään pienessä häkissä stressaantuneina.

Pienkanalan omistaja

12:sta kaupan luomumunasta kuoriutui 2 virkeää tipua😀ovat nyt jo isoja ja munivat joka päivä, toisin kun muut maatiaiskanani.

Pulla

Tämä ol jotenki yöks

Anskubansku

Ihan paras,helppo ja hyvä luottoresepti. Tätä tulee tehtyä usein.

Rouva

Helppo nopea ja herkullinen!😍 kiitos!

🍌

vaikuttaapas hyvöltä

löllöpöllo

uuuuuuu ulaaaa

herkku

Pieneen sydänvuokaan sopiva,lisäsin kaakaojauhetta taikinaan ja kakku maistuu hyvältä

banaanikakku

ihan mahtava…

banaanikakku

ihan mahtava:))

iikku

hyvä perusohje

Iris

minun luottoreseptini, aina onnistunut, vuoka 1,2 l

LeipuriTyttö

Tekaisin tämän kakun kun huomasin että banaanit tulee käyttää pois.Tosi hyvä kakku ja vielä helppokin tehdä.
Lisäsin yhden munan lisää ja hiukan kanelia koska tykkään laittaa kakkuun aina oman käden jälkeni.

Osake

200 astetta on aivan liian kuuma tälle ohjeelle, mulla paloi kakun pinta varttitunnin jälkeen ja sisällys oli vielä raaka.

Jenni

Todella helppo ja hyvänmakuinen tuli. Tyytyväinen olen☺️

NL

Tätä tulee tehtyä monesti. Helppo, nopea ja hyvää! Teen reseptin kaksinkertaisena kuivakakkuvuokaan.

karu-A

Tolla lämpötilalla kakku palaa. 175 astetta ja 40 min riitti mulle

Myöhäisinnostunut kuivakakkuilija

Oletteko vaihtanut mittasuhteita, kun minulla oli pieni vuoka ja silti tuli jopa siihen liian pieni kakku..?

Vastaa käyttäjälle SuviPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.