
Helppo hedelmäsalaatti
Raikas hedelmäsalaatti maistuu tuhdin aterian päätteeksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Helppo hedelmäsalaatti
- 1 prk mandariinilohkoja (312 g)
- 250 g tummia viinirypäleitä
- 250 g vihreitä viinirypäleitä
- noin 400 g arbuusia tai melonia
- noin 100 g puolukoita
- sitruunan mehua
- (hedelmäsokeria)
Valmistusohje
Helppo hedelmäsalaatti tehdään näin:
- Huuhdo viinirypäleet huolella, halkaise ne ja poista niistä siemenet.
- Mausta säilyketölkin liemi sitruunamehulla.
- Poista arbuusista tai melonista siemenet ja leikkaa lohkoiksi tai palloraudalla palloiksi.
- Sekoita hedelmät ja puolukat keskenään. Mausta hedelmäsalaatti tarvittaessa hedelmäsokerilla. Pidä hedelmäsalaatti viileässä tarjoiluhetkeen asti.
Lue myös: Nopeat minisavariinit ja raikasta hedelmäsalaattia
Lue myös Anna.fi: Jäädyke on raikas ja hienostunut jälkiruokien klassikko – näillä resepteillä onnistut
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helppo hedelmäsalaatti