Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Helppo hedelmäsalaatti

Raikas hedelmäsalaatti maistuu tuhdin aterian päätteeksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Helppo hedelmäsalaatti

  • 1 prk mandariinilohkoja (312 g)
  • 250 g tummia viinirypäleitä
  • 250 g vihreitä viinirypäleitä
  • noin 400 g arbuusia tai melonia
  • noin 100 g puolukoita
  • sitruunan mehua
  • (hedelmäsokeria)

Valmistusohje

Helppo hedelmäsalaatti tehdään näin:

  1. Huuhdo viinirypäleet huolella, halkaise ne ja poista niistä siemenet.
  2. Mausta säilyketölkin liemi sitruunamehulla.
  3. Poista arbuusista tai melonista siemenet ja leikkaa lohkoiksi tai palloraudalla palloiksi.
  4. Sekoita hedelmät ja puolukat keskenään. Mausta hedelmäsalaatti tarvittaessa hedelmäsokerilla. Pidä hedelmäsalaatti viileässä tarjoiluhetkeen asti.

Lue myös: Nopeat minisavariinit ja raikasta hedelmäsalaattia

Lue myös Anna.fi: Jäädyke on raikas ja hienostunut jälkiruokien klassikko – näillä resepteillä onnistut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helppo hedelmäsalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.