Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Helppo hedelmäsalaatti

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 purkki mandariinilohkoja (312 g)
250 g tummia viinirypäleitä
250 g vihreitä viinirypäleitä
noin 400 g arbuusia tai melonia
noin 100 g puolukoita
sitruunan mehua
(hedelmäsokeria)
Mainos

Valmistusohje

Helppo hedelmäsalaatti

  1. Huuhdo viinirypäleet, halkaise ja poista siemenet.
  2. Mausta säilyketölkin liemi sitruunamehulla.
  3. Poista arbuusista tai melonista siemenet ja leikkaa lohkoiksi tai palloraudalla palloiksi.
  4. Sekoita hedelmät ja puolukat keskenään. Mausta hedelmäsalaatti tarvittaessa hedelmäsokerilla. Pidä hedelmäsalaatti viileässä tarjoiluhetkeen asti.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Helppo hedelmäsalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X