Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Helppo hernehummus

Hernehummus maistuu levitteenä leivänpäällä ja sopii mainiosti tarjottavaksi vaikka kevään noutopöytään.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 ps (200 g) pakasteherneitä
1 prk (n. 300 g) eskeitettyjä kikherneitä
1/2 dl sitruunamehua
1/2 dl hienonnettua minttua
2 rkl oliiviöljyä
1 1/2 rkl tahinia
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
Mainos

Valmistusohje

1. Keitä herneitä muutama minuutti. Valuta pois kiehuva vesi, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta huolella. Valuta kikherneet.

2. Lisää kaikki ainekset monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Aja tasaiseksi soseeksi.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 9/17.

Ihanimmat tahnat leivän päälle valmistuvat herneistä:

herne-minttupesto

Herne-minttupesto

hernebruschetat

Hernebruschetat

Avokadolevite

Herne-avokadolevite

Ruoka.fi: Feta-hernetahna

Keskustelu

Kommentoi juttua: Helppo hernehummus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X