Mainos: Tiina Rantanen
30-60 min
5
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos
Mainos

Helppo juustoinen porokiusaus

Tämä syksyyn ja talveen sopiva kiusaus on helppo ja herkullinen viikonloppuruoka tai vierastarjottava. Ohje on tehty yhteistyössä Appenzeller-juuston kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kg peruna-juuressekoitusta
tai
600 g perunoita
3 porkkanaa
1 sipuli
pala juuriselleriä

Lisäksi

150 g kylmäsavustettua pororouhetta
200 g Appenzeller Mildly spicy - tai Appenzeller Classic -juustoa raastettuna
1/4 tl mustapippuria
1/4-1/2 tl suolaa
1 rkl tuoretta rosmariinia
3-4 dl kuohukermaa

Keskustelu

Onpas suuri määrä suolaa, 1/4 – 12 teelusikallista ? olisiko kirjausvirhe ja pitäisi olla 1/2 teelusikallista.

Kommentoi juttua: Helppo juustoinen porokiusaus

Vastaa käyttäjälle tintti Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X